fbpx
a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Fara AMENZI! Free Bar! BONUS la Angajare

0742 703 781

Image Alt

ACLStudio

vezi imaginea

Nu este un mit, si noi iti putem confirma ca tura de noapte este cea mai profitabila tura in domeniul videochatului conform statisticilor si experientei noastre de pana acum.

La AclStudio tura de noapte se desfasoara in intervalul orar 22:00-06:00 si s-a dovedit a fi cea mai profitabila din punct de vedere financiar.

 

De ce sa alegi tura de noapte in defavoarea celorlalte ture?

In general pentru noi, cei tineri, faptul ca pierdem noptile nu mai reprezinta ceva iesit din comun. De ce sa nu folosim acest obicei ca sa castigam si mai multi bani?

Cum am spus si mai sus, tura de noapte este cea mai productiva in domeniul videochatului din punct de vedere al:

  • Traficului de membri ridicat,
  • Numarului de ore petrecute online,
  • Interactiunii cu toate categoriile de membri datorita fusului orar,
  • Fluxului ridicat de membri din zona Europei,
  • Fluxului ridicat de membri din zona Americii.

La inceputul turei de noapte vei avea flux de membri ridicat din zona Europei. Daca inceputul turei nu a fost atat de profitabil cum te-ai asteptat, ai ca backup intervalul de dimineata in care este flux ridicat de membri din zona Americii, acesta reprezentand cel mai mare procent din membri activi pe site-urile de specialitate.

Daca stii sa iti organizezi timpul, vei realiza ca performand pe tura de noapte vei avea si mai mult timp pentru tine. Daca te odihnesti intre 6-8h/zi, asa cum este recomandat, vei avea alte 6h timp pentru tabieturile personale, spre deosebire de celelalte ture de lucru. Cu toate ca ACLStudio se afla in locatie ultracentrala, foarte aproape de Piata Unirii, avand in vedere ca locuim intr-un oras aglomerat, timpul petrecut in trafic pana la ACLStudio, este foarte mult diminuat lucrand pe tura de noapte.

Totodata vei avea jumatate de zi libera, in care vei fi odihnita si plina de energie, sa te bucuri de timpul rezervat iesirilor, shopingului, familiei sau poate copilului, fara sa fii morocanoasa datorita trezitului de dimineata.

Tura de dimineata:

Se desfasoara in intervalul 6:00-14:00 si este preferata in general de modelele matinale, care sunt constranse de viata personala, compatibilitate a programului cu alti membri ai familiei sau sunt obisnuite cu programul usor corporatist. Dezavantajele acestei ture in comparatie cu cea de noapte sunt notabile si voi enumara doua dintre ele, care pot avea impact direct asupra incasarilor.

  1. Voi incepe cu aspectul fizic, care va fi observat si in fata camerei (pe fata oricui se vede atunci cand abia s-a trezit), iar cand intri online vei interactiona in mare parte cu membrii din zona Americii. Pentru ei fiind seara, se observa imediat ca nu esti in fata camerei “sa te distrezi” si ca de fapt ai venit la job).
  2. O alta diferenta care limiteaza castigurile este ca pe tura de dimineata membrii petrec mai putine ore online in comparatie cu tura de noapte si faptul ca cel mai mare trafic al membrilor este la inceputul turei cand multe dintre noi putem fi morocanoase sau ne simtim obosite ca nu am dormit destul.

Tura de amiaza:

Se desfasoara in intervalul orelor 14:00-22:00.

Si aceasta poate fi o tura buna daca de exemplu lucrezi pe site-uri cu privat sau pe care membri majoritari sunt europeni. In general cine reuseste sa performeze pe aceasta tura, nu o schimba. Daca iti place sa pierzi noptile sau nu te culci foarte devreme si detesti trezitul de dimineata, atunci tura de amiaza este ideala. Totodata si aceasta tura este limitata de numarul de ore in comparatie cu tura de noapte si de faptul ca prinde doar un flux mai mare de trafic spre sfarsitul turei.

Toate datele legate de traficul de membri in functie de ore si de ture sunt argumentate din punct de vedere statistic. Acestea sunt influentate de foarte multi factori cum ar fi: perioada check-ului, numarul de modele online, site-urile de lucru, popularitate, etc.

AclStudio recomanda tuturor modelelor de videochat sa respecte pentru perioade de timp mai lungi tura de lucru pe care si-au ales-o. Astfel modelelor le este mult mai usor sa isi creeze membri fideli pe termen lung si sa se afirme pe site-urile de lucru in intervalul orar ales.

Daca modelul isi schimba tura de lucru la cateva zile sau saptamanal, va fi mult mai greu sa isi fidelizeze membri si totodata oboseala va incepe sa-si spuna cuvantul.

 

Abordarea turelor de lucru trebuie sa fie direct proportionala cu stilul tau de viata, incat sa performezi in intervalul in care te simti cel mai confortabil. Toate turele sunt profitabile daca timpul petrecut online este tratat cu seriozitate si perseverenta.

 

Tu pe ce tura ai vrea sa lucrezi?

FII SI TU MODEL PE TURA DE NOAPTE