fbpx
a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Fara AMENZI! Free Bar! BONUS la Angajare

0742 703 781

Image Alt

Beneficii

  /  Beneficii

Beneficiile si avantajele colaborarii cu studioul de videochat ACL – Angajari Videochat Bucuresti

Studioul amenajat pe 200mp, locatia ultracentrala, echipamente performante, colectiv feminin, sunt cateva dintre calitatile studioului pe care le vei observa imediat, chiar de la interviul cu noi.

Dar hai sa vedem in detaliu ce iti ofera Studioul de Videochat ACL.

Dupa ce parcurgi toate avantajele te asteptam sa te programezi la interviu.

FARA AMENZI SAU PENALIZARI

Studioul ACL nu are sistem de amenzi sau penalizari. Noi ne dorim modele care sunt ambitioase, vor sa fie independente si sa castige cat mai mult financiar.

Nu consideram ca amenzile sau sistemul de penalizare sunt necesare atunci cand lucrezi cu oameni dedicati.

FREE BAR

Ai la discretie gratuit,  din partea noastra Free Open Bar.  Adica iti poti alege  orice bautura (sucuri, apa, cafea) si in timpul jobului sa iti iei o pauza placuta si sa te reimprospatezi.

BONUSURI

In zilele de Weekend castigi mai mult:

Daca lucrezi 8 ore Sambata + 8 ore Duminica, pe oricare dintre cele 3 ture, primesti in plus 10% Cash din incasari la sfarsitul turei.

CU CAT INCASEZI MAI MULT CU ATAT AI COMISION MAI MARE

La majoritatea studiourilor de videochat procentul tau este acelasi indiferent de valoarea incasarilor tale.

La ACL iti marim procentul in functie de cat incasazi. Pe masura ce incasezi mai mult iti creste si comisionul.

Comisioanele pe care le poti castiga sunt:

  • 55% comision pentru incasari bilunare intre 1500$-3200$
  • 60% comision pentru incasari bilunare intre 3200$ – 4400$
  • 70% comision pentru incasari bilunare de peste 4500$
TE SUSTINEM DACA ESTI INCEPATOARE

Daca esti incepatoare si incasezi mai putin de 1500$, te vom spriji oferindu-ti la inceput un venit fix de 600$ sau comision de 50%, la care se plateste diferenta de la prima plata primita.

In plus, nu uita, ai bonus 10% daca lucrezi in turele de Sambata si Duminica.

SEDINTE FOTO PROFESIONALE

Vei beneficia de sedinte profesioniste si vom avea grija sa ai un profil cat mai bine pus la punct. Sedintele foto sunt de calitate, cu aparatura de studio, in plus ne ocupam si de editarea si procesarea lor. Te poti baza pe experienta, comunicare, rabdare si profesionalism.

TRAINING DE SPECIALITATE

Te pregatim pentru succes in activitatea de videochat.

Trainerii nostrii au foarte multa experienta si au pregatit zeci de modele care au reusit in jobul de videochat. Dupa ce vei parcurge programul nostru de training vei avea cunostinte solide despre comunicare si relationare, care sunt adevaratele motoare ale succesului in videochat.

Cerem in schimb ambitie si perseverenta pentru reusita ta.

CONFIDENTIALITATE

ACL nu va divulga nicio informatie despre tine si iti va proteja identitatea. Sesiunile de videochat sunt confidentiale, iar imaginile sunt vazute doar de membrul site-ului care plateste. Mai mult studioul te sfatuieste de la inceput sa nu divulgi detalii personale despre tine si sa fii cat mai discreta, incat daca doresti sa iti schimbi cariera cu o alta sa o poti face cat mai usor.

De asemenea accesul vizitatorilor din Romania este restrictionat, iar studioul detine echipamente bine securizate pentru protejarea confidentialitatii si identitatii modelelor.

LOCATIE ULTRACENTALA

Studioul nostru se afla pe Bd. Unirii nr. 69, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia. Indiferent de sector in care locuiesti iti va fi usor si rapid sa ajungi la ACL. Programeaza-te la interviu aici

LEGALITATE

Legile 196/2003, modificata prin legea 496/2004 este legislatia in vigoare cu privire la activitatea de videochat pe care studioul ACL o respecta. Suntem aliniati la standardele profesionale in domeniu si oferim cadrul legal pentru jobului de videochat.